Hlasováním proti Maďarsku zradili svou vlastní zemi!!!

19.09.2018 11:49

My tady v České republice si již od roku 1989 volíme do čela státu samé zrádce, nebo přizdi …, kteří rozkradli, nebo „pouze“ nechali rozkrást státní majetek po komunistech a ekonomika a zákony jsou díky nim nastaveny tak, že vydělat velké peníze mohou jen zahraniční firmy a podvodníci, šejdíři a exekutoři.

Lidé, kteří dnes křičí a spílají na současnou přistěhovaleckou politiku, a přitom volili jakoukoli stranu podporující pokračování našeho členství v Evropské unii, by měli jít někam za roh a „dát si tam velkou facku“. Maďaři si na rozdíl od nás uměli zvolit za premiéra vlastence, který se nebojí stát za svou zemí a svými názory.

"Ocenit" samozřejmě zasluhují všichni naši europoslanci, kteří hlasovali proti zájmům ČR a proti zájmům lidí, kteří je zvolili. Jmenovitě: Pavel Telička, Dita Charanzová, Martina Dlabajová, Petr Ježek (ANO), Stanislav Polčák (STAN), Luděk Niedermayer, Jiří Pospíšil, Jaromír Štětina (TOP 09) a Miroslav Poche (ČSSD). Nechť je historie odmění, jak je třeba odměnit vlastizrádce!

Nečekaně se našlo i jedenáct statečných Tomáš Zdechovský, Michaela Šojdrová, Pavel Svoboda (za KDU-ČSL), Jiří Payne (SSO), Jaromír Kohlíček, Kateřina Konečná, Jiří Maštálka (KSČM), Evžen Tošenovský, Jan Zahradil (ODS) a Jan Keller (ČSSD). A svým způsobem i Pavel Poc (ČSSD), který se zdržel.